Tüm Hackerlerin Mekanı Fan Forum

Tüm Hackerlerin Mekanı Fan Forum
 
AnasayfaAnasayfa  TakvimTakvim  SSSSSS  AramaArama  Üye ListesiÜye Listesi  Kullanıcı GruplarıKullanıcı Grupları  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Paylaş | 
 

 delphi ip kullanrak pingleme

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Admin
Admin
Admin
avatar

Cinsiyet Cinsiyet : Erkek Mesaj Sayısı Mesaj Sayısı : 24
Tecrübe Tecrübe : 1410052
Kayıt tarihi Kayıt tarihi : 15/03/11
Nerden Nerden : Bursa
Lakap Lakap : Badboy

MesajKonu: delphi ip kullanrak pingleme   Perş. Mart 17, 2011 6:27 pm

TCP/IP Protokolünü Kullanarak Pingleme :
Delphi 3 ile TCP/IP kontrolünü kullanmak için Internet sekmesinden
TCP/IP kontrolünü ve Standart sekmesinden de Button kontrolünü Form'unuza ekleyin.
Daha Sonra Button1Click procedürüne şu komut dizisini yazın:



procedure TForm1.Button1Click(Sender: TObject);
var
LocalName, LocalIp, RemoteIp, RemoteHost:string;

begin

{Değişkenlerimize TCP1 Kontrolünden Datalar Aktarılıyor}

LocalName := TCP1.LocalHostName;
LocalIp := TCP1.LocalIP ;
RemoteIp := TCP1.RemoteHostIP ;
RemoteHost:= TCP1.RemoteHost ;

{Sıra Geldi Kullanıcıya Aktarmaya}

Canvas.TextOut(20,20,'Local Name : '+LocalName);
Canvas.TextOut(20,50,'Local Ip : '+LocalIp);
Canvas.TextOut(20,80,'Remote Ip : '+RemoteIp);
Canvas.TextOut(20,120,'Remote Host :'+RemoteHost);
end;

kolay gelsın simdiden...
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
Kullanıcı profilini gör http://hackermekan.yetkinforum.net
 
delphi ip kullanrak pingleme
Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Tüm Hackerlerin Mekanı Fan Forum :: Programlama :: Delphi-
Buraya geçin: